Restaurant

Syv Ni 13 kommer til Samsø

I sommeren 2024 kommer den populære Restaurant Syv Ni 13 til Strandlyst. Folkene bag restauranten vil være at finde på Samsø i perioden 20/6 – 18/8, hvor de holder åbent til let frokost og aften alle dage.

Konceptet bliver, som man kender det fra restauranten i Aarhus; Social dining med sæsonbaserede råvarer og et minimalistisk udtryk.

Et simpelt koncept

Konceptet for Syv Ni 13 er simpelt. Der er ingen a la carte, men blot 2 menuer. 7 retter + snacks, eller den lidt mindre med 4 retter + snacks.

 

Menuen tager udgangspunkt i de lokale råvarer og du kommer både igennem fisk, kød og grønt. Menuerne vil løbende blive opdateret via hjemmesiden.

 

Menuerne står til hhv. 497,- og 397,-

 

Hertil vil der være et udvalg af både vine, cocktails og andre spændende drikkevarer, med eller uden alkohol. Du vil også have mulighed for at blot at læne dig tilbage og lade de dygtige tjenere tage dig med på deres udvalgte vinmenu.

 

Vores køkkenchef har frie hænder og han sætter en dyd i at samle indtryk fra hele verden på menukortet. Det resulterer i en menu, der ikke lader sig begrænse, men samtidig holder sig til mantraet; “less is more”.

Nyd morgenmaden i den hyggelige, lyse pejsestue på Strandlyst Hotel, Samsø.

Et “match made in heaven”

Det har længe været en drøm for ejerne af restauranten at teste konceptet af i andre dele af landet. Med den unikke location, som Strandlyst kan tilbyde, krævede det ikke mange overvejelser at takke ja.

 

“Strandlyst rammer ind i de tanker og idéer vi har for Syv Ni 13. Det vigtigste for os er at spise i et afslappende miljø, hvor råvarerne får lov til at tale for sig selv. Vi glæder os til at vi, sammen med vores dygtige personale, får lov til at give Strandlyst (og andre nysgerrige gæster) en fantastisk oplevelse.”

Frokost, pre-dinner cocktail eller bare et pitstop

Som noget nyt for restauranten vil de også diske op med en let frokost i løbet af perioden, hvor man kan droppe ind ”fra gaden”. Der vil være fokus på de lokale råvarer. Der vil være et lille udvalg af smørrebrød og lette anretninger. I løbet af hele dagen.

 

Om eftermiddagen og aftenen har snack og cocktailbaren også åben for alle. Det er derfor muligt blot at droppe ind til et glas køligt hvidvin og sprøde snacks, hvis I kommer forbi Strandlyst.

4- eller 7-retters menu kan også tilkøbes, når I booker værelse i perioden 20/6 – 18/8.

Menu

8/7 – 11/8

20/6 – 18/8

8/7 – 11/8

20/6 – 18/8

Åbningstider

Mandag – søndag

Morgenmad

08.00 – 10.00

 

Frokost

11.30 – 15.00 (køkkenet lukker kl. 15.00)

 

Aften

17.30 – 24.00 (køkkenet lukker kl 22.00)