Hotelophold på Samsø - Strandlyst Hotel - Værelser - Overnatninger
Hotel, Samsø, Strandlyst, Restaurant
15785
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15785,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Hotel

Værelser

Hotellets ti værelser er fordelt mellem hovedbygningen, terrassehuset og et charmerende værelse, som ligger i eget havehus ved urtehaven. Vi er glade for denne opdeling, som tilbyder noget for enhver smag og samtidig giver mulighed for ro og nærvær, lige meget hvor på hotellet, I bor.

Strandlyst Hotel
Strandlyst Hotel Sams - Spa

Spa & wellness

Omgivelserne på Strandlyst giver fred og ro til at slappe af både ude og inde, og som gæst på hotellet har du fri adgang til alle vores faciliteter, blandt andet poolen og vores udendørs jacuzzi.

Om Strandlyst

Strandlyst Hotel er et lille eksklusivt badehotel på Samsø. Hotellet ligger i skønne, grønne omgivelser tæt på den populære havneby Ballen og kun et stenkast fra stranden.

Historien om Strandlyst tager sin begyndelsen allerede i 1800-tallet. I begyndelsen husede hotellet både feriegæster fra fastlandet og overnattende fiskere, som trætte og vejrbidte søgte ly og varme for natten efter de lange dage på havet.

I dag tilbyder vi et lille, luksuriøst hotel, hvor vores gæster får rig mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og nyde den ro, Samsø har at byde på.

Hotel Samsø