Hotel - Strandlyst | Hotel & Restaurant
Hotel, Samsø, Strandlyst, Restaurant
15785
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15785,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Hotel

Værelser

Hotellets ti værelser er fordelt mellem hovedbygningen, terrassehuset og et charmerende værelse, som ligger i eget havehus ved urtehaven. Vi er glade for denne opdeling, som tilbyder noget for enhver smag og samtidig giver mulighed for ro og nærvær, lige meget hvor på hotellet, I bor.

Spa & wellness

Omgivelserne på Strandlyst giver fred og ro til at slappe af både ude og inde, og som gæst på hotellet har du fri adgang til alle vores spa- og wellnessfaciliteter. Udover poolen og vores udendørs jacuzzi kan du i vores Shansi-Rom forkæle dig selv med blandt andet finsk sauna og dampbad.

Om Strandlyst

Strandlyst Hotel og Restaurant er et lille eksklusivt badehotel på Samsø. Hotellet ligger i skønne, grønne omgivelser tæt på den populære havneby Ballen og kun et stenkast fra stranden.

Historien om Strandlyst tager sin begyndelsen allerede i 1800-tallet. I begyndelsen husede hotellet både feriegæster fra fastlandet og overnattende fiskere, som trætte og vejrbidte søgte ly og varme for natten efter de lange dage på havet.

I dag tilbyder vi et lille, luksuriøst hotel, hvor vores gæster får rig mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og nyde den ro, Samsø har at byde på.